Hoofdhuidproblemen

Mediceuticals

Kapsalon Ficarool is gericht op hoofdhuidproblemen. Met de medisch farmaceutische lijn van mediceuticals hebben wij alles in huis om diverse haar en huidproblemen aan te pakken. Denk daarbij aan jeuk, eczeem, psoriasis, haaruitval, droge huid, vette huid etc. U krijgt een persoonlijke diagnose en behandelplan voor thuis. Dit kan op afspraak in volledige privacy in de salon, daar mensen zich soms schamen voor hoofdhuidproblemen.De salon beschikt over een mediscope.Met dit apparaat kunnen we de huid 200 x vergroot bekijken en daardoor een betere analyse en behandelplan maken.  Ook is mediceuticals uitermate geschikt en eigenlijk onmisbaar voor gebruik tijdens chemotherapie. De huid is dan vaak gevoelig en droog/schilferig. Ook haarpijn komt vaak voor.  Een welbekend verschijnsel is het zgn. "chemohaar" . Het haar komt na de chemo in slechte conditie terug. Door Mediceuticals al vanaf het begin van de chemotherapie te gebruiken kunt u veel bijverschijnselen verzachten en komt het haar zelfs direct mooi en sneller weer terug. Maar ook als u geen echte problemen heeft, maar toch uw haar goed wilt verzorgen hebben wij mooie producten in huis voor u.

 

KIS

 
De haarverf van KIS biedt een groot kleurenpalet met goed dekkende kleuren. De kleuren geven het haar een prachtige glans en zijn lang houdbaar. 
Groot voordeel van deze haarkleuringen is dat er al geverfd wordt vanaf 3% waterstof. Dat is een stuk lager dan de meeste merken haarverf en waarborgt de kwaliteit van het haar. Gezond haar is tenslotte de basis van een mooie coupe en kleur. Kis is hoofdsponsor van de Nieuwe haarmodelijn.
Meer informatie op: www.kappers.eu.