Kapsalon

  

Even voorstellen. Ik ben Carola Sander-Zentveld.

In 2007 opende ik, na ervaring op te hebben gedaan in diverse kapsalons,  mijn eigen zaak:  Kapsalon Ficarool. Eerst  in Egmond-Binnen, maar vanaf September 2012  in Akersloot. Het is een kapsalon voor dames en heren, van heel jong, tot al wat ouder. Iedereen is welkom.
De basis voor een mooi kapsel is voor mij gezond haar. Ik werk daarom met professionele producten van hoogwaardige kwaliteit.
 
Naast mijn werk in de kapsalon ben ik mij gaan specialiseren in haarwerken/pruiken. Helaas heb ik mijn familie meerdere malen met kanker te maken gehad. Dit heeft mij tot deze keuze gebracht. Het is belangrijk om in een moeilijke periode in je leven goed en professioneel geholpen te worden. Van een wereld van haar, kwam ik terecht in een wereld van geen haar en wat dat met mensen doet. Je haar is zó van invloed op je gevoel, ook als je ziek bent en je rot voelt. Juist dan! Het is mijn missie om ieder mens te kunnen laten stralen, of dit nu is met eigen haar, of een mooi haarwerk.
 
Om het allemaal nog completer te maken heb ik mijn salon uitgebreid met Mediceuticals. Met deze productenlijn kan ik mensen met hoofdhuidproblemen echt helpen. Ik zie steeds meer klanten in mijn stoel met diverse problemen. Jeuk, eczeem, haaruitval, noem maar op. Het is te gek om deze mensen echt te kunnen helpen om van hun probleem af te komen. In mijn salon is een mediscope aanwezig. Met behulp van dit apparaat kan ik de hoofdhuid 200 x uitvergroten en hierdoor een betere analyse maken. 
 
Kapsalon Ficarool is een éénmanszaak (éénvrouwszaak eigenlijk). Het is daarom het handigst om van tevoren telefonisch een afspraak te maken. (06-15370142) Dit, om wachttijden te voorkomen. Ik vind het belangrijk om aan elke klant volledige tijd en aandacht te kunnen besteden en een goede planning is dan een must.
 
 
Afbeeldingsresultaat voor facebook afbeelding

Like us op Facebook en blijf zo op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen.

 
 

                                                                                                                                                                                                     

 


Grotere kaart weergeven