Reviews

Liesbeth Impink:

Ben superblij met het haarstukje dat ik samen met Carola heb uitgezocht. Zelfs mijn beste vriendin vond de kleur van mijn haar mooi, maar zag niet dat ik een haarwerk inhad. Iedere ochtend, als ik het in mijn haar klik, voel ik mij 10 jaar jonger. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb.. Dankjewel Carola.

Margreet:

Wat krijg ik een reacties op de pruik, vele denken dat het mijn echte haar nog is, zo mooi. Ik heb je aangeraden bij de verpleging in het ziekenhuis. Zo fijn om zulke leuke reacties te krijgen, dank je wel daarvoor. Je voelt je echt een beetje meer vrouwelijker en beter dan zo'n kaal koppie. 

Anje :

Een reactie n.a.v. mijn nieuwe haarwerken mijn eerste ervaring met Carola Sander. Ik ben een zeer tevreden klant en heb mij in jaren niet meer zo "mijzelf" gevoeld! Ook in mijn omgeving herkennen ze dat en ik krijg vaak complimenten! Carola heeft hierin zeker een grote bijdrage gehad!!

 

Irma:

Ficarool is een geweldige steun, het is gezellig en ik voel me meer dan welkom, ook kan je alle vragen kwijt en altijd even appen of bellen, Carola je bent een topper!

 

Mariska de Weerd:

Carola is kundig en professioneel, neemt de tijd voor je en is altijd bereikbaar voor aanvullende vragen over het haarwerk.

 

Ella:

Ik raad Carola aan omdat je goed op haar kunt vertrouwen en zij levert zeker een optimaal resultaat.

 

Betty:

Al jaren klant en super tevreden!

 

Mary de Ruijter

Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen bij mijn haarstuk door Carola van kapsalon Ficarool te Akersloot. Goede en nauwkeurige begeleiding in een prettige omgeving. Beter had ik niet kunnen wensen. Zeker aan te bevelen.

 

Wil van Dam

Wat ben ik ongelofelijk blij met mijn haarwerk! Jarenlang keek ik met frustratie naar mijn steeds dunner wordende haar! Carola Sander van LiVage Akersloot heeft mij super fijn geholpen: vol geduld en met zeer kundig advies. Dank je wel daarvoor! Ik ben super blij met het resultaat en kijk weer gelukkig in de spiegel. En voor een ieder die nog twijfelt: ga het gesprek eens aan met Carola of haar collega’s.

Annet:

Ik ben al meerdere jaren klant bij Carola, zij is een mooi mens die probeert haar klanten, onder genot van een kopje cappuccino, zelf ook mooier te maken. Ze is professioneel en heel hulpvaardig.

 

Antoinette:

Altijd gezellig om naar Carola te gaan . Ze luistert goed naar je wensen. Ben altijd zeer tevreden.

 

Esther:

Het is met name de persoonlijke sfeer en professionele behandeling, die het maakt dat ik iedere keer weer graag terugkom!

 

Mevrouw de Ruiter:

Het ergste van alles vond ik dat mijn haar ging uitvallen tijdens de chemotherapie. Carola heeft mij aan een mooie pruik geholpen en niemand zag ooit dat ik een pruik ophad. Ze heeft het gewatergolfd, net zoals ik het zelf altijd draag. Ik vond het erg fijn bij Carola en beveel haar aan iedereen aan!

Cora:

In het ziekenhuis zei de oncologieverpleegkundige dat ze het bijzonder vond dat mijn haar nog steeds niet was uitgevallen... Maar ik droeg mijn haarwerk! Zij heeft direct haar collega's erbij geroepen en ze zeiden dat ze zelden zo'n natuurlijk haarwerk hadden gezien. Carola heeft het zó perfect gedaan, het leek precies op mijn eigen haar. Ook droeg het ontzettend prettig. Helemaal niet oncomfortabel. Heel blij mee!

 

 
 
 

 

 

                                                                                                                                                                                                     

 


Grotere kaart weergeven