Haarwerken

 

Kapsalon Ficarool/ LiVage Haarwerken Akersloot       

 

                                                                       

Wij zijn SEMH gecertificeerd. Dit betekent dat u recht heeft op de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij kunnen u hier over informeren en ook het declareren nemen wij voor u uit handen.

 

 

OVER HAARVERLIES:

Je haar verliezen is altijd ingrijpend.Wij bij LiVage begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Het is vaak een enorme drempel om naar een haarwerk over te gaan. De eerste stap heeft u al genomen door op deze site te kijken. Kijkt u rustig even rond en weet dat advies bij ons altijd gratis en vrijblijvend is. Contact kan via telefoon, whatts-app, of ons contactformulier.

 Wij werken zeer discreet. De salon gaat op slot, luxaflex dicht. U zit altijd alleen, natuurlijk mag u zelf altijd iemand meebrengen. 

 

Intake 

Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. Dit vindt plaats in de salon, of wanneer u niet mobiel bent eventueel bij u thuis. We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden.

 

 

 

Passen

Wij werken met zichtzendingen. Dwz dat wij geen haarwerken op voorraad hebben, maar een speciaal voor u uitgekozen, ruime zichtzending met haarwerken laten komen om te passen.

Krijgt u chemotherapie en gaat u gebruik maken van hoofdhuidkoeling? Dan heeft u een haarwerk misschien helemaal niet nodig. Toch is het verstandig om voor de zekerheid een haarwerk uit te kiezen, mocht de werking van de icecap tegenvallen. Wij bieden de mogelijkheid tot reservering van 6 weken. Wanneer u het haarwerk niet nodig heeft kan het terug naar de leverancier.

 

Nazorg & service

En dan heeft u uw haarwerk, maar dan houdt het niet hier op. U kunt altijd een beroep op ons doen bij vragen, of onzekerheden, of langskomen voor onderhoud van het haarwerk. 

 

LiVage levert alleen de beste synthetische en echthaar haarwerken en werkt hiervoor samen met diverse haarwerkleveranciers. LiVage is dealer van de volgende merken:

Ellen Wille

Dening hair

Jon Renau

Gisela Mayer

Follea

 

 

 

 

Het Follea haarwerk wordt vaak omschreven als de Ferrari van de haarwerken. De meest exclusieve haarwerken en haarstukken in het beste Europese haar.

Natuurlijke, adembenemende kleuren van koffiebruin tot sprankelend blond, zelfs in extreem lange haarlengtes. Volmaakte cap constructies, handgemaakt met verfijnde precisie, vervaardigd in de meeste zachte, huidvriendelijke materialen en/of unieke medisch goedgekeurde siliconen. Elke Follea is ongeĆ«venaard in kwaliteit met aandacht voor detail, een meesterwerk op zich. Onzichtbaar voor het oog, betoverend in beweging en natuurlijk zacht. Uniek van Follea is de "Gripper". Een binnenwerk dat zeer stevig vast zit op het hoofd en zeer prettig draagt.