Haarwerken

Kapsalon Ficarool/ LiVage Haarwerken Akersloot       

 

                                                                       

Wij zijn SEMH gecertificeerd. Dit betekent dat u recht heeft op de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij kunnen u hier over informeren en ook het declareren nemen wij voor u uit handen.

CORONACRISIS: Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook tijdens lockdowns mogen wij open blijven.

 

OVER HAARVERLIES:

Je haar verliezen is altijd ingrijpend.Wij bij LiVage begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Het is vaak een enorme drempel om naar een haarwerk over te gaan. De eerste stap heeft u al genomen door op deze site te kijken. Kijkt u rustig even rond en weet dat advies bij ons altijd gratis en vrijblijvend is. Contact kan via telefoon, whatts-app, of ons contactformulier.

 Wij werken zeer discreet. De salon gaat op slot, luxaflex dicht. U zit altijd alleen, natuurlijk mag u zelf altijd iemand meebrengen. 

 

Intake 

Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Dit vindt plaats in de salon, of wanneer u niet mobiel bent, bij u thuis. We bespreken uw wensen en ik vertel over de mogelijkheden.

 

 

Passen

Wij werken met zichtzendingen. Dwz dat wij geen haarwerken op voorraad hebben, maar een speciaal voor u uitgekozen, ruime zichtzending met haarwerken laten komen om te passen.

Krijgt u chemotherapie en gaat u gebruik maken van hoofdhuidkoeling? Dan heeft u een haarwerk misschien helemaal niet nodig. Toch is het verstandig om voor de zekerheid een haarwerk uit te kiezen, mocht de werking van de icecap tegenvallen. Wij bieden de mogelijkheid tot reservering van 6 weken. Wanneer u het haarwerk niet nodig heeft kan het terug naar de leverancier.

 

Nazorg & service

En dan heeft u uw haarwerk, maar dan houdt het niet hier op. U kunt altijd een beroep op mij doen bij vragen, of onzekerheden. Ook kan uw haarwerk bij mij in onderhoud. Klanten met een haarstukje kunnen bij mij in de salon discreet terecht voor knip-en kleurbehandelingen

 

 

 

 

Toupim

LiVage is de enige haarwerkorganisatie die een samenwerking heeft met Toupim. Toupim maakt haarbanden van het eigen haar. Wanneer u weet dat u uw haar zult gaan verliezen, maar u wilt geen pruik dragen is er een mogelijkheid om met uw eigen haar een haarband te maken. Gedragen i.c.m. bijvoorbeeld een leuk mutsje/petje zal het niemand opvallen, het is immers uw eigen "look". Ook draagt Toupim zeer comfortabel. Door deze unieke samenwerking is Toupim nu dus ook bij u in de buurt te verkrijgen en kunnen wij de zorg van alles zelf te moeten regelen uit handen nemen. Tijdens een intakegesprek kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.